The Walking Dead 11x18 me Titra Shqip | Filmaon.tv
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x18

A New Deal

Carol bën një marrëveshje me Pamelën për të fshirë fletët në emër të miqve të saj. Aaroni, Xheri, Lidia dhe Elija shkojnë në rrugën për në Oceanside për t’i plotësuar ato në një plan. Komonuelthi feston Ditën e Themeluesve.

Oct. 09, 2022

The Walking Dead season 11