Rambo III (1988) HD me Titra Shqip | filmaon.tv
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Rambo III (1988) HD

Rambo III (1988) HD

The first was for himself. The second for his country. This time it's to save his friend.May. 24, 1988 (USA)102 Min.R
Your rating: 10
10 10 votes

Video trailer

Foto

Permbledhje

Kolonel Samuel Traut­man ish-eprori i John Ram­bos, ka qenë i cak­tuar për të udhëhe­qur një mision për ti ndih­muar kryengritësit mux­ha­hed­inë të cilëve iu kishin push­tuar tokat nga rusët, por Rambo bud­ist nuk e pra­non kërkesën së ish eprorit të tij që ta ndih­moj. Por kur misioni nuk i shkon mirë kolonelit Traut­man, ai rrëm­be­het nga rusët dhe tor­tur­o­het nga koloneli rus Zay­sen, Rambo me mux­ha­hed­inët nisë planin e tij për ta shpë­tuar ish-eprorin e tij të kapur nga rusët.

Titulli origjinalRambo III
Vlerësimi IMDb5.7 96,953 votes
Vlerësimi TMDb5.6 551 votes