Game of Thrones: Sezoni 1

Game of Thrones: Sezoni 1

Apr. 17, 2011
Your rating: 0
10 2 votes

Në Shtatë Mbretëritë e Westerosit po shpërthejnë probleme. Për banorët e shtyrë të kësaj bote vizionare, kontrolli i Fronit të Hekurt të Westerosit mban joshjen e fuqisë së madhe. Por në një vend ku stinët mund të zgjasin një jetë, dimri po vjen…dhe përtej Murit të Madh që i mbron, një e keqe e lashtë është kthyer. Në Sezonin e Parë, historia përqendrohet në tre fusha kryesore: familjet Stark dhe Lannister, planet e të cilave për të kontrolluar fronin kërcënojnë një paqe të dobët; princesha e dragoit Deenerys, trashëgimtare e dinastisë së dikurshme, e cila pret pak mbi Detin e ngushtë me vëllain e saj keqdashës Viserys; dhe Muri i Madh – një pengesë masive akulli ku po trazon një rrezik i harruar.

Episodes