Game of Thrones: Sezoni 2

Game of Thrones: Sezoni 2

Apr. 01, 2012
Your rating: 0
5.5 2 votes

Erërat e ftohta të dimrit po ngrihen në Westeros…lufta po vjen…dhe pesë mbretër vazhdojnë kërkimin e tyre të egër për kontrollin e Fronit të gjithëfuqishëm të Hekurt. Me afrimin e shpejtë të dimrit, Froni i lakmuar i Hekurt pushtohet nga mizori Joffrey, i këshilluar nga nëna e tij bashkuese Cersei dhe xhaxhai Tyrion. Por mbajtja e Lannister në Fron është nën sulm në shumë fronte. Ndërkohë, një lider i ri po ngrihet midis zonave të egra jashtë Murit të Madh, duke shtuar rreziqe të reja për Jon Snow dhe urdhrin e Rojës së Natës.

Episodes