Game of Thrones: Sezoni 3

Game of Thrones: Sezoni 3

Mar. 31, 2013
Your rating: 0
0 0 votes

Dyfytyrësi dhe tradhti…fisnikëria dhe nderi…pushtimi dhe triumfi…dhe, sigurisht, dragonjtë. Në sezonin 3, familja dhe besnikëria janë temat kryesore, pasi shumë histori kritike nga dy sezonet e para vijnë në një kokë brutale. Ndërkohë, Lannisterët ruajnë kontrollin e tyre në King’s Landing, megjithëse trazirat në Veri kërcënojnë të ndryshojnë ekuilibrin e fuqisë; Robb Stark, Mbreti i Veriut, përballet me një fatkeqësi të madhe ndërsa përpiqet të ndërtojë mbi fitoret e tij; një ushtri masive kafshësh të egra të udhëhequr nga Mance Rayder marshojnë për Murin; dhe Daenerys Targaryen – e ribashkuar me dragonjtë e saj – përpiqet të ngrejë një ushtri në kërkimin e saj për Fronin e Hekurt.

Episodes