Game of Thrones: Sezoni 4 me Titra Shqip | Filmaon.tv
Game of Thrones: Sezoni 4

Game of Thrones: Sezoni 4

Apr. 06, 2014
Your rating: 0
10 1 vote

Lufta e Pesë Mbretërve po i afrohet fundit, por intrigat dhe komplotet e reja janë në lëvizje, dhe fraksionet e mbijetuara duhet të luftojnë me armiqtë jo vetëm jashtë radhëve të tyre, por edhe brenda.

Episodes