Game of Thrones: Sezoni 5

Game of Thrones: Sezoni 5

Apr. 12, 2015
Your rating: 0
0 0 votes

Lufta e Pesë Mbretërve, dikur mendohej se po i afrohet fundit, po hyn në një fazë të re dhe më kaotike. Westeros është në prag të kolapsit dhe shumë po kapin atë që munden ndërsa mbretëria shpërthen, si një kufomë që bën një gosti për sorrat.

Episodes