Game of Thrones: Sezoni 6

Game of Thrones: Sezoni 6

Apr. 24, 2016
Your rating: 0
0 0 votes

Pas zhvillimeve tronditëse në përfundim të sezonit të pestë, të mbijetuarit nga të gjitha pjesët e Westeros dhe Essos rigrupohen për të ecur përpara, në mënyrë të pashmangshme, drejt fateve të tyre të pasigurta individuale. Fytyrat e njohura do të krijojnë aleanca të reja për të forcuar shanset e tyre strategjike për mbijetesë, ndërsa personazhe të rinj do të shfaqen për të sfiduar ekuilibrin e fuqisë në lindje, perëndim, veri dhe jug.

Episodes