Game of Thrones: Sezoni 7

Game of Thrones: Sezoni 7

Jul. 16, 2017
Your rating: 4
9.2 21 votes

Shtatë familje fisnike luftojnë për kontrollin e tokës mitike të Westeros. Fërkimi midis shtëpive të çon në luftë të plotë. Në mes të luftës, një urdhër ushtarak i shpërfillur i të metave, “Shikimi i natës”, është gjithçka që qëndron midis sferave të njerëzve dhe tmerreve të akullta përtej.

Episodes