Godfather of Harlem: Sezoni 3

Godfather of Harlem: Sezoni 3

Jan. 15, 2023
Your rating: 0
10 1 vote

Sezoni i tretë e gjen Bumpy Johnson duke vazhduar të luftojë për kontrollin e Harlemit, me aspirantë të tjerë për në fron, përkatësisht mafien Kubane nga Harlemi fqinj spanjoll. Përballja me turmën kubane e vendos Bumpy-n, të dashurit e tij dhe komunitetin e tij në trojet e jo vetëm të italianëve rivalë, por edhe të vrasësve të pamëshirshëm latinë dhe, në fund të fundit, të CIA-s.

Episodes