Raised by Wolves: Sezoni 2

Raised by Wolves: Sezoni 2

Feb. 03, 2022
Your rating: 0
7.3 3 votes

Në sezonin e dytë, partnerët e Android, Nëna dhe Babai, së bashku me pjellën e tyre prej gjashtë fëmijësh njerëzorë, bashkohen me një koloni ateiste të sapoformuar në zonën misterioze tropikale të Kepler 22 b. Por lundrimi në këtë shoqëri të re të çuditshme është vetëm fillimi i telasheve të tyre pasi “fëmija natyral” i nënës kërcënon të çojë në zhdukje atë pak që ka mbetur nga raca njerëzore.

Episodes