Into the Night

Into the Night

May. 01, 2020
Your rating: 0
7 3 votes

Video trailer

Images

Synopsis

Kur dielli fillon papritmas të vrasë gjithçka në rrugën e tij, pasagjerët në një fluturim brenda natës nga Brukseli përpiqen të mbijetojnë me çdo mjet të nevojshëm.

Original titleInto the Night
Firt air dateMay. 01, 2020
Last air dateSep. 08, 2021
Seasons2
Episodes12
StatusReturning Series

Sezonet dhe serit

1Sezoni 1 May. 01, 2020
2Sezoni 2 Sep. 08, 2021
 • 2 - 1
  ZaraSep. 08, 2021
 • 2 - 2
  LauraSep. 08, 2021
 • 2 - 3
  InesSep. 08, 2021
 • 2 - 4
  GiaSep. 08, 2021
 • 2 - 5
  ThéaSep. 08, 2021
 • 2 - 6
  AsilSep. 08, 2021

TITUJ TE NGJASHEM