Chucky: Sezoni 2

Chucky: Sezoni 2

Oct. 05, 2022
Your rating: 0
9.8 4 votes

Sezoni i dytë fillon aty ku përfundoi sezoni i parë, me Jake dhe miqtë e tij Devon dhe Lexy që besojnë se kukulla e pushtuar është zhdukur, megjithëse ende janë të përhumbur dhe gjuajtur nga kukulla vrasëse. Të tre ata dërgohen në një shkollë katolike, e cila ndodh të jetë i njëjti vend ku u rrit Chucky. Pasi plani i tij djallëzor për të pushtuar spitalet e fëmijëve të Amerikës u prish, Chucky ka filluar të përgatisë një ushtri me kukulla Good Guy për të kërkuar hakmarrje ndaj atyre që ai i konsideron përgjegjës.

Episodes