Reacher: Sezoni 1

Reacher: Sezoni 1

Feb. 03, 2022
Your rating: 0
7.6 10 votes

Kur oficeri i policisë ushtarake në pension, Jack Reacher, arrestohet për një vrasje që nuk e ka kryer, ai e gjen veten në mes të një komploti vdekjeprurës plot me policë të pistë, biznesmenë të dyshimtë dhe politikanë mashtrues. Me asgjë përveç zgjuarsisë së tij, ai duhet të kuptojë se çfarë po ndodh në Margrave, Georgia.

Episodes