Secret Invasion: Sezoni 1

Secret Invasion: Sezoni 1

Jun. 21, 2023
Your rating: 0
5.5 2 votes

Nick Fury dhe Talos zbulojnë një grup Skrull-sh që ndryshojnë formën, të cilët kanë depërtuar në Tokë prej vitesh.

Episodes