The Book of Boba Fett: Sezoni 1

The Book of Boba Fett: Sezoni 1

Dec. 29, 2021
Your rating: 0
5.5 2 votes

Gjuetari legjendar i dhuratave Boba Fett dhe mercenari Fennec Shand duhet të lundrojnë në botën e krimit të galaktikës kur të kthehen në rërën e Tatooine për të vendosur pretendimin e tyre në territorin e sunduar dikur nga Jabba Hutt dhe sindikata e tij e krimit.

Episodes