The Walking Dead: Sezoni 11

The Walking Dead: Sezoni 11

Aug. 22, 2021
Your rating: 0
9.7 3 votes

Të gjithë ata që jetojnë në Aleksandri luftojnë për ta riforcuar atë dhe për të ushqyer numrin në rritje të banorëve të saj, të cilët përfshijnë të mbijetuarit nga rënia e Mbretërisë dhe djegia e kodrës; së bashku me Megi dhe grupin e saj të ri, Wardens. Aleksandria ka më shumë njerëz sesa mund të arrijë të ushqejë dhe mbrojë. Situata e tyre është e tmerrshme pasi tensionet nxehen mbi ngjarjet e kaluara dhe vetë-ruajtja ngrihet në sipërfaqe brenda mureve të shkatërruar. Ata duhet të sigurojnë më shumë ushqim ndërsa përpiqen të rivendosin Aleksandrinë para se ajo të shembet si komunitete të panumërta të tjera me të cilat kanë hasur gjatë viteve. Por ku dhe si? Më të zymtë dhe më të uritur se kurrë më parë, ata duhet të gërmojnë më thellë për të gjetur përpjekjen dhe forcën për të mbrojtur jetën e fëmijëve të tyre, edhe nëse kjo do të thotë humbje e tyre. Ndërkohë, pa e ditur ata në Aleksandri, Eugjeni, Ezekieli, Yumiko dhe Princesha janë ende duke u mbajtur robër nga ushtarë misteriozë, të cilët janë anëtarë të një grupi më të madh dhe të papritur.

Episodes