Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Billion Dollar Code 1x1

Episode 1

Në Berlinin e viteve 1990, një grup hakerash dhe studentësh të artit kishin themeluar bashkëpunimin ART+COM për programim kompjuterik dhe art dixhital. Financuar nga Deutsche Telekom në 1993 ata krijuan programin novator Terravision. Vite më pas, grupi hedh në gjyq Google, duke pretenduar se Terravision është përdorur për të zhvilluar Google Earth.

Oct. 07, 2021

The Billion Dollar Code season 1