The Billion Dollar Code me Titra Shqip | Filmaon.tv
The Billion Dollar Code

The Billion Dollar Code

Oct. 07, 2021
Your rating: 0
0 0 votes

Krijues

Cast

Leonard Scheicher isCarsten Schlüter young
Carsten Schlüter young
Marius Ahrendt isJuri Müller young
Juri Müller young
Mark Waschke isCarsten Schlüter
Carsten Schlüter
Mišel Matičević isJuri Müller
Juri Müller
Lavinia Wilson isLea Hauswirth
Lea Hauswirth
Elias Krischke isCCC Alex young
CCC Alex young
Lukas Loughran isBrian Andersson
Brian Andersson
Sabrina Amali isJulia Blaschke young
Julia Blaschke young

Video trailer

Images

Synopsis

Në Berlinin e viteve 1990, një artist dhe një haker shpikën një mënyrë të re për të parë botën. Vite më vonë, ata ribashkohen për të paditur Google për shkelje të patentave mbi të.

Original titleThe Billion Dollar Code
Firt air dateOct. 07, 2021
Last air dateOct. 07, 2021
Seasons1
Episodes4
StatusEnded

Sezonet dhe serit

1Sezoni 1 Oct. 07, 2021