Walker Independence 1x4 me Titra Shqip | Filmaon.tv
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Walker Independence 1x4

Pax Romana

Abby dhe Hoyt kryejnë një detyrë për Tomin dhe ekspozojnë shtrirjen e ndikimit të Davidsonit; Kate prish ekuilibrin e pushtetit të qytetit duke përdorur Ditën e Themeluesve; Kai pret një vizitor nga e kaluara e tij; Lucia dhe Calian ndihmojnë tjetrin me presionin e familjes.

Oct. 27, 2022

Walker Independence season 1