Walker Independence 1x5 me Titra Shqip | Filmaon.tv
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Walker Independence 1x5

Friend of the Devil

Kur një mik i vjetër hyn në qytet, Tommy Davidson e gjen veten në pozitë të pamundur për të ndihmuar një ish-partner në krim, duke mbajtur pozitën si sherifi i ri i qytetit. Miqësia e Abby dhe Kate vihet në provë pasi Abby përballet me pyetje të pakëndshme për burrin e saj të vdekur, ndërsa Gus dhe Calian rilidhen dhe punojnë së bashku…

Nov. 03, 2022

Walker Independence season 1