Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Miss Teacher (2016) HD

Miss Teacher (2016) HD

Jun. 14, 2024 (India)N/A
Your rating: 0
7.4 28 votes

Video trailer

Foto

Drejtor

Director

Aktoret

Permbledhje

Rozë Dej është mësuesja e re në universitet. Ajo është shumë tërheqëse dhe e m’varur në epshe seksuale. Ajo bënë q’mos qe epshet e saj seksuale ti plotësoj me studentet te cilët i mashtron me fantazit e saj.

Vlerësimi IMDb3.1 108 votes