The Billion Dollar Code: Sezoni 1 me Titra Shqip | Filmaon.tv
The Billion Dollar Code: Sezoni 1

The Billion Dollar Code: Sezoni 1

Oct. 07, 2021
Your rating: 0
0 0 votes

Në Berlinin e viteve 1990, një artist dhe një haker shpikën një mënyrë të re për të parë botën. Vite më vonë, ata ribashkohen për të paditur Google për shkelje të patentave mbi të.

Episodes