Special Ops: Lioness

Special Ops: Lioness

Jul. 23, 2023
Your rating: 0
7.6 7 votes

Video trailer

Images

Synopsis

Cruz Manuelos, një marins i ri i përafërt, por pasionant, rekrutohet për t’u bashkuar me Ekipin e Fejesës së Luanës së CIA-s për të ndihmuar në rrëzimin e një organizate terroriste nga brenda. Joe, shefi i stacionit të programit Lioness, ka për detyrë të trajnojë, menaxhojë dhe udhëheqë operativet e saj të fshehta femra.

Original titleSpecial Ops: Lioness
Firt air dateJul. 23, 2023
Last air dateSep. 03, 2023
Seasons1
Episodes8
StatusReturning Series

Sezonet dhe serit

1Sezoni 1 Jul. 23, 2023

TITUJ TE NGJASHEM