Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Special Ops: Lioness 1x1

Sacrificial Soldiers

Joe përpiqet të balancojë jetën e saj personale dhe profesionale si maja e shtizës në luftën e CIA-s kundër terrorit. Ajo angazhon Cruzin, një grua marinse e operacioneve speciale, si një operative të fshehtë në Programin Luanesha.

Jul. 23, 2023

Special Ops: Lioness season 1