Special Ops: Lioness 1x7 me Titra Shqip | Filmaon.tv
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Special Ops: Lioness 1x7

Wish the Fight Away

Ndërsa bënin blerje në Manhattan për martesën, Aaliyah dhe Cruz afrohen më shumë. Kate kthehet në shtëpi vetëm për t’i thënë mirupafshim nënës së saj edhe një herë. Joe udhëzon Cruzin përmes luftës së brendshme dhe dyshimit në përfundimin e misionit.

Aug. 27, 2023

Special Ops: Lioness season 1