Special Ops: Lioness: Sezoni 1

Special Ops: Lioness: Sezoni 1

Jul. 23, 2023
Your rating: 0
2 1 vote

Joe përpiqet të balancojë jetën e saj personale dhe profesionale si maja e shtizës së CIA-s në luftën kundër terrorit; Programi i Luanës e detyron Cruz-in të veprojë i fshehtë së bashku me Joe-n në mesin e ndërmjetësve të fuqishëm të terrorizmit shtetëror.

Episodes